文献
J-GLOBAL ID:201702291061594727
整理番号:17A0217692
食品ラベルにはコムギ,ライムギ,オオムギまたはグルテンなどをまったく含有していないと報告されているタイ市販食品の調査
Survey of Thai Commercial Food Products That Have Been Reported to Contain No Wheat, Rye, Barley, or Gluten According to Their Labels
著者 (5件):
SUROJANAMETAKUL Vipa
(Kasetsart Univ., Bangkok, THA)
,
SRIKULNATH Sirinrat
(Kasetsart Univ., Bangkok, THA)
,
CHAMNANSIN Pailin
(Kasetsart Univ., Bangkok, THA)
,
SHOJI Masahiro
(Morinaga Inst. Biological Sci., Inc., Yokohama, JPN)
,
TAMURA Hirotoshi
(Kagawa Univ., Kagawa, JPN)
資料名:
Journal of AOAC International
(Journal of AOAC International)
巻:
100
号:
1
ページ:
126-132
発行年:
2017年01月
JST資料番号:
C0268A
ISSN:
1060-3271
CODEN:
JAINEE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)