文献
J-GLOBAL ID:201702291064733464
整理番号:17A1697355
食肉,脂肪,および肉製品をキャラクタライズする近赤外分光法の原理と応用に関するレビュー
A Review of the Principles and Applications of Near-Infrared Spectroscopy to Characterize Meat, Fat, and Meat Products
著者 (4件):
PRIETO Nuria
(Lacombe Res. and Dev. Centre, Agriculture and Agri-Food Canada, AB, CAN)
,
PAWLUCZYK Olga
(P&P Optica Inc, ON, CAN)
,
DUGAN Michael Edward Russell
(Lacombe Res. and Dev. Centre, Agriculture and Agri-Food Canada, AB, CAN)
,
AALHUS Jennifer Lynn
(Lacombe Res. and Dev. Centre, Agriculture and Agri-Food Canada, AB, CAN)
資料名:
Applied Spectroscopy
(Applied Spectroscopy)
巻:
71
号:
7
ページ:
1403-1426
発行年:
2017年07月
JST資料番号:
A0429A
ISSN:
0003-7028
CODEN:
APSPA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)