文献
J-GLOBAL ID:201702291503488237
整理番号:17A0405096
アンドロステノンに対する消費者の感度とマスク雄豚臭への異なる調理法の評価【Powered by NICT】
Consumers’ sensitivity to androstenone and the evaluation of different cooking methods to mask boar taint
著者 (8件):
Borrisser-Pairo F.
(IRTA-Monells, Product Quality Program, Finca Camps i Armet, E-17121 Monells, Girona, Spain)
,
Panella-Riera N.
(IRTA-Monells, Product Quality Program, Finca Camps i Armet, E-17121 Monells, Girona, Spain)
,
Gil M.
(IRTA-Monells, Product Quality Program, Finca Camps i Armet, E-17121 Monells, Girona, Spain)
,
Kallas Z.
(Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari (CREDA), C/Esteve Terrades, 8, 08860, Castelldefels, Spain)
,
Linares M.B.
(Universidad de Murcia, Facultad de Veterinaria, Campus de Espinardo, 30100 Murcia, Spain)
,
Egea M.
(Universidad de Murcia, Facultad de Veterinaria, Campus de Espinardo, 30100 Murcia, Spain)
,
Garrido M.D.
(Universidad de Murcia, Facultad de Veterinaria, Campus de Espinardo, 30100 Murcia, Spain)
,
Oliver M.A.
(IRTA-Monells, Product Quality Program, Finca Camps i Armet, E-17121 Monells, Girona, Spain)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
123
ページ:
198-204
発行年:
2017年
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)