文献
J-GLOBAL ID:201702291546321497
整理番号:17A0881229
二酸化炭素を用いた中空固体脂質ミクロ・ナノ粒子への魚油のカプセル封じ【Powered by NICT】
Encapsulation of fish oil into hollow solid lipid micro- and nanoparticles using carbon dioxide
著者 (2件):
Yang Junsi
(Department of Food Science and Technology, University of Nebraska-Lincoln, Lincoln, NE 68588-6205, USA)
,
Ciftci Ozan Nazim
(Department of Food Science and Technology, University of Nebraska-Lincoln, Lincoln, NE 68588-6205, USA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
231
ページ:
105-113
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)