文献
J-GLOBAL ID:201702291589254220
整理番号:17A1424856
抽出過程におけるトウガラシオレオレジンの生パプリカ果実からの天然ローダミンB汚染の移動【Powered by NICT】
The transfer of natural Rhodamine B contamination from raw paprika fruit to capsicum oleoresin during the extraction process
著者 (5件):
Wu Naiying
(College of Materials Science and Engineering, Hebei University of Engineering, Handan 056038, Hebei, PR China)
,
Gao Wei
(Hebei Engineering Technology Research Center of Natural Pigments, Handan 057250, Hebei, PR China)
,
Lian Yunhe
(Chenguang Biotech Group Limited Corporation, Handan 057250, Hebei, PR China)
,
Du Jingjing
(Chenguang Biotech Group Limited Corporation, Handan 057250, Hebei, PR China)
,
Tie Xiaowei
(Eurofins Scientific Group, Suzhou 215000, Jiangsu, PR China)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
237
ページ:
786-792
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)