文献
J-GLOBAL ID:201702291635634561
整理番号:17A0445926
水性媒体中での澱粉カラジーナンの相互作用:多糖類化学と高分子特性の役割【Powered by NICT】
Starch-carrageenan interactions in aqueous media: Role of each polysaccharide chemical and macromolecular characteristics
著者 (8件):
Lascombes C.
(Cargill, usine de Baupte, 50500 Carentan, France)
,
Agoda-Tandjawa G.
(Cargill, usine de Baupte, 50500 Carentan, France)
,
Boulenguer P.
(Cargill, usine de Baupte, 50500 Carentan, France)
,
Le Garnec C.
(Cargill, usine de Baupte, 50500 Carentan, France)
,
Gilles M.
(Cargill, usine de Baupte, 50500 Carentan, France)
,
Mauduit S.
(Cargill, usine de Baupte, 50500 Carentan, France)
,
Barey P.
(Cargill, usine de Baupte, 50500 Carentan, France)
,
Langendorff V.
(Cargill, usine de Baupte, 50500 Carentan, France)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
66
ページ:
176-189
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)