文献
J-GLOBAL ID:201702291757501992
整理番号:17A0409453
給食サービスにおける食品安全性監視のための必須ツール:現場検査とハイリスク交差汚染表面の制御【Powered by NICT】
Essential tools for food safety surveillance in catering services: On-site inspections and control of high risk cross-contamination surfaces
著者 (5件):
Garayoa Roncesvalles
(Department of Nutrition, Food Science and Physiology, University of Navarra, C/ Irunlarrea 1, 31008 Pamplona, Spain)
,
Abundancia Carlos
(Department of Nutrition, Food Science and Physiology, University of Navarra, C/ Irunlarrea 1, 31008 Pamplona, Spain)
,
Diez-Leturia Maria
(Department of Microbiology and Parasitology, University of Navarra, C/ Irunlarrea 1, 31008 Pamplona, Spain)
,
Vitas Ana Isabel
(Department of Microbiology and Parasitology, University of Navarra, C/ Irunlarrea 1, 31008 Pamplona, Spain)
,
Vitas Ana Isabel
(IDISNA, Navarra Health Research Institute, Pamplona, Spain)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
75
ページ:
48-54
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)