文献
J-GLOBAL ID:201702291827336903
整理番号:17A0409308
新鮮Minasチーズ,ブラジルにおける一般的食品中のStaphylococcusエンテロトキシンの予備的定量的微生物リスク評価【Powered by NICT】
Preliminary Quantitative Microbial Risk Assessment for Staphylococcus enterotoxins in fresh Minas cheese, a popular food in Brazil
著者 (2件):
Nunes Marcia Menezes
(Central Laboratory of the Federal District (LACEN-DF), Brasilia, DF, Brazil)
,
Caldas Eloisa Dutra
(Laboratory of Toxicology, Faculty of Health Sciences, University of Brasilia, Campus Darcy Ribeiro, Brasilia, DF, 70910-900, Brazil)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
73
号:
PB
ページ:
524-531
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)