文献
J-GLOBAL ID:201702291885799340
整理番号:17A0758221
抗酸化特性の分析へのケモメトリックス的なアプローチと典型的なイタリアの単花蜂蜜の色【Powered by NICT】
Chemometric approach to the analysis of antioxidant properties and colour of typical Italian monofloral honeys
著者 (4件):
Castiglioni Sara
(Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimentari e Ambientali - D3A, Universita Politecnica delle Marche, Ancona, 60131, Italy)
,
Stefano Mariassunta
(ASSAM, Agenzia per i Servizi nel Settore Agroalimentare delle Marche, Centro Agrochimico Regionale, Jesi, AN, 60035, Italy)
,
Astolfi Paola
(Dipartimento Scienze e Ingegneria della Materia, dell’Ambiente ed Urbanistica - SIMAU, Universita Politecnica delle Marche, Ancona, 60131, Italy)
,
Carloni Patricia
(Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimentari e Ambientali - D3A, Universita Politecnica delle Marche, Ancona, 60131, Italy)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
52
号:
5
ページ:
1138-1146
発行年:
2017年
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)