文献
J-GLOBAL ID:201702291897964899
整理番号:17A0871188
食品使用およびバイオディーゼル製造における高温および加熱時間がオリーブ油の性質に及ぼす影響
Effects of High Temperatures and Duration of Heating on Olive Oil Properties for Food Use and Biodiesel Production
著者 (3件):
GIUFFRE A. M.
(Universita degli Studi “Mediterranea” di Reggio Calabria, Reggio Calabria, ITA)
,
ZAPPIA C.
(Universita degli Studi “Mediterranea” di Reggio Calabria, Reggio Calabria, ITA)
,
CAPOCASALE M.
(Universita degli Studi “Mediterranea” di Reggio Calabria, Reggio Calabria, ITA)
資料名:
Journal of the American Oil Chemists’ Society
(Journal of the American Oil Chemists' Society)
巻:
94
号:
6
ページ:
819-830
発行年:
2017年06月
JST資料番号:
C0259A
ISSN:
0003-021X
CODEN:
JJASDH
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)