文献
J-GLOBAL ID:201702291912399354
整理番号:17A1125662
食品蛋白質と多糖類のエレクトロスピニング【Powered by NICT】
Electrospinning of food proteins and polysaccharides
著者 (3件):
Mendes Ana C.
(Nano-BioScience Research Group, DTU-Food, Technical University of Denmark, Soltofts plads B227, 2800 Kgs, Lyngby, Denmark)
,
Stephansen Karen
(Nano-BioScience Research Group, DTU-Food, Technical University of Denmark, Soltofts plads B227, 2800 Kgs, Lyngby, Denmark)
,
Chronakis Ioannis S.
(Nano-BioScience Research Group, DTU-Food, Technical University of Denmark, Soltofts plads B227, 2800 Kgs, Lyngby, Denmark)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
68
ページ:
53-68
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)