文献
J-GLOBAL ID:201702291933162355
整理番号:17A0748010
トランスグルタミナーゼと5kDaのオリゴキトサンによる分離糖化および橋かけ大豆蛋白質の改良された性質【Powered by NICT】
Modified properties of a glycated and cross-linked soy protein isolate by transglutaminase and an oligochitosan of 5 kDa
著者 (3件):
Fu Miao
(Key Laboratory of Dairy Science, Ministry of Education, Northeast Agricultural University, 150030, Harbin, PR China)
,
Zhao Xin-Huai
(Key Laboratory of Dairy Science, Ministry of Education, Northeast Agricultural University, 150030, Harbin, PR China. zhaoxh@neau.edu.cn, xhzhao63@sina.com.cn)
,
Zhao Xin-Huai
(Synergetic Innovation Center of Food Safety and Nutrition, Northeast Agricultural University, 150030, Harbin, PR China. zhaoxh@neau.edu.cn, xhzhao63@sina.com.cn)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
97
号:
1
ページ:
58-64
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)