文献
J-GLOBAL ID:201702291948370030
整理番号:17A0845373
銅汚染がワインのフェノール化合物含量,色,抗酸化活性に与える影響
Effects of Copper Pollution on the Phenolic Compound Content, Color, and Antioxidant Activity of Wine
著者 (5件):
SUN Xiangyu
(China Agricultural Univ., Beijing, CHN)
,
MA Tingting
(China Agricultural Univ., Beijing, CHN)
,
HAN Luyang
(China Agricultural Univ., Beijing, CHN)
,
HUANG Weidong
(China Agricultural Univ., Beijing, CHN)
,
ZHAN Jicheng
(China Agricultural Univ., Beijing, CHN)
資料名:
Molecules (Web)
(Molecules (Web))
巻:
22
号:
5
ページ:
WEB ONLY
発行年:
2017年05月
JST資料番号:
U7014A
ISSN:
1420-3049
CODEN:
MOLEFW
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)