文献
J-GLOBAL ID:201702292043841466
整理番号:17A0471994
マメ科植物(マメ科)からのイソフラボノイドとスチルベノイドのプレニル化の位置はグラム陽性病原体に対する抗菌活性を調節する【Powered by NICT】
The position of prenylation of isoflavonoids and stilbenoids from legumes (Fabaceae) modulates the antimicrobial activity against Gram positive pathogens
著者 (6件):
Araya-Cloutier Carla
(Laboratory of Food Chemistry, Wageningen University, P.O. Box 17, 6700 AA Wageningen, The Netherlands)
,
den Besten Heidy M.W.
(Laboratory of Food Microbiology, Wageningen University, Wageningen, The Netherlands)
,
Aisyah Siti
(Laboratory of Food Chemistry, Wageningen University, P.O. Box 17, 6700 AA Wageningen, The Netherlands)
,
Aisyah Siti
(Department of Chemistry Education, Universitas Pendidikan Indonesia, Setiabudi 229, Bandung 40154, Indonesia)
,
Gruppen Harry
(Laboratory of Food Chemistry, Wageningen University, P.O. Box 17, 6700 AA Wageningen, The Netherlands)
,
Vincken Jean-Paul
(Laboratory of Food Chemistry, Wageningen University, P.O. Box 17, 6700 AA Wageningen, The Netherlands)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
226
ページ:
193-201
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)