文献
J-GLOBAL ID:201702292158330265
整理番号:17A0575485
蛋白質レベル及び添加剤を変えて給餌した食肉ニワトリのリター上部空間からの臭気物質の特性化と定量化
Characterisation and quantification of changes in odorants from litter headspace of meat chickens fed diets varying in protein levels and additives
著者 (6件):
SHARMA Nishchal K.
(Univ. New England, New South Wales, AUS)
,
CHOCT Mingan
(Univ. New England, New South Wales, AUS)
,
DUNLOP Mark W.
(Queensland Government, Queensland, AUS)
,
WU Shu-Biao
(Univ. New England, New South Wales, AUS)
,
CASTADA Hardy Z.
(Thomson Environmental Systems Pty Ltd, New South Wales, AUS)
,
SWICK Robert A.
(Univ. New England, New South Wales, AUS)
資料名:
Poultry Science
(Poultry Science)
巻:
96
号:
4
ページ:
851-860
発行年:
2017年04月
JST資料番号:
B0579A
ISSN:
0032-5791
CODEN:
POSCA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)