文献
J-GLOBAL ID:201702292169971347
整理番号:17A0446622
脱水アルファルファまたはトウモロコシを給餌した子ヒツジの脂肪酸組成,肉質および消費者し好肉の飼料に及ぼす亜麻仁補給または芳香族香辛料と時間の混合物の影響【Powered by NICT】
Effect of supplementation with linseed or a blend of aromatic spices and time on feed on fatty acid composition, meat quality and consumer liking of meat from lambs fed dehydrated alfalfa or corn
著者 (4件):
Realini C.E.
(Ruminant Production Group, Facultad de Ciencias, CENUR Noroeste, Gral. Rivera 1350, Salto, Uruguay)
,
Bianchi G.
(Department of Animal Production, Estacion Experimental “Dr. Mario A. Cassinoni”, Facultad de Agronomia, Ruta 3 km 363.500, CP: 60000 Paysandu, Uruguay)
,
Bentancur O.
(Biometrics Department of Statistics and Computing, Estacion Experimental “Dr. Mario A. Cassinoni”, Facultad de Agronomia, Ruta 3 km 363.500, CP: 60000 Paysandu, Uruguay)
,
Garibotto G.
(Department of Animal Production, Estacion Experimental “Dr. Mario A. Cassinoni”, Facultad de Agronomia, Ruta 3 km 363.500, CP: 60000 Paysandu, Uruguay)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
127
ページ:
21-29
発行年:
2017年
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)