文献
J-GLOBAL ID:201702292387159116
整理番号:17A0750326
鉄カプセル化した常温硬化ホエー蛋白質分離物ゲル粉末 パート1:調製条件とin vitro評価の最適化【Powered by NICT】
Iron-encapsulated cold-set whey protein isolate gel powder - Part 1: Optimisation of preparation conditions and in vitro evaluation
著者 (2件):
Onsekizoglu Bagci Pelin
(Department of Food Engineering, Trakya University, 22180, Edirne, Turkey)
,
Gunasekaran Sundaram
(Department of Biological Systems Engineering, University of Wisconsin-Madison, 460 Henry Mall, Madison, WI, 53706, USA)
資料名:
International Journal of Dairy Technology
(International Journal of Dairy Technology)
巻:
70
号:
1
ページ:
127-136
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0057A
ISSN:
1364-727X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)