文献
J-GLOBAL ID:201702293542270379
整理番号:17A1168694
α-トコフェロールを含む裸または非剥離ダイズ油の酸化安定性に及ぼすクエルセチンまたはルチンの影響【Powered by NICT】
Effects of quercetin or rutin on the oxidative stability of stripped or non-stripped soybean oils containing α-tocopherol
著者 (4件):
Lee Chan Kyu
(Department of Food Science and Biotechnology, Sungkyunkwan University, Suwon, Republic of Korea)
,
Gim Seo Yeong
(Department of Food Science and Biotechnology, Sungkyunkwan University, Suwon, Republic of Korea)
,
Kim Mi-Ja
(Department of Food and Nutrition, Kangwon National University, Samcheok, Republic of Korea)
,
Lee Jae Hwan
(Department of Food Science and Biotechnology, Sungkyunkwan University, Suwon, Republic of Korea)
資料名:
European Journal of Lipid Science and Technology
(European Journal of Lipid Science and Technology)
巻:
119
号:
7
ページ:
ROMBUNNO.201600329
発行年:
2017年
JST資料番号:
B0531A
ISSN:
1438-7697
CODEN:
EJLST
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)