文献
J-GLOBAL ID:201702293852381976
整理番号:17A0703263
生地の品質及びパン老化を改善するための天然酵素カクテルとしての発酵もち米の利用【Powered by NICT】
Use of fermented glutinous rice as a natural enzyme cocktail for improving dough quality and bread staling
著者 (7件):
Huang Lu
(College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu 210095, P. R. China. dongms@njau.edu.cn)
,
Chen Xiaohong
,
Rui Xin
,
Li Wei
,
Li Teng
,
Xu Xiao
,
Dong Mingsheng
資料名:
RSC Advances (Web)
(RSC Advances (Web))
巻:
7
号:
19
ページ:
11394-11402
発行年:
2017年
JST資料番号:
U7055A
ISSN:
2046-2069
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)