文献
J-GLOBAL ID:201702295324573631
整理番号:17A0372978
カカオにおける縮合ポリフェノールの抗酸化活性を定量するためのオンラインNP HPLC DPPH法【Powered by NICT】
An online NP-HPLC-DPPH method for the determination of the antioxidant activity of condensed polyphenols in cocoa
著者 (3件):
Pedan Vasilisa
(Zurich University of Applied Sciences, Life Sciences and Facility Management, Campus Grueental, 8800 Waedenswil, Switzerland)
,
Fischer Norbert
(Zurich University of Applied Sciences, Life Sciences and Facility Management, Campus Grueental, 8800 Waedenswil, Switzerland)
,
Rohn Sascha
(University of Hamburg, Hamburg, School of Food Science, Institute of Food Chemistry, Grindelallee 117, 20146 Hamburg, Germany)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
89
号:
P2
ページ:
890-900
発行年:
2016年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)