文献
J-GLOBAL ID:201702296885581089
整理番号:17A1428594
気分および認知能力に対する,飲料及びスナックバーフォーマットにおける抹茶茶の効果に関する介入研究【Powered by NICT】
An intervention study on the effect of matcha tea, in drink and snack bar formats, on mood and cognitive performance
著者 (3件):
Dietz Christina
(Food Quality and Design Group, Wageningen University, The Netherlands)
,
Dekker Matthijs
(Food Quality and Design Group, Wageningen University, The Netherlands)
,
Piqueras-Fiszman Betina
(Marketing and Consumer Behaviour Group, Wageningen University, The Netherlands)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
99
号:
P1
ページ:
72-83
発行年:
2017年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)