文献
J-GLOBAL ID:201702297476823582
整理番号:17A0318782
機械的に制約されたアガロースゲルの水/グリセリン混合溶媒輸送挙動【Powered by NICT】
Water/glycerol mixed solvent transportation behavior of mechanically constrained agarose gels
著者 (2件):
Kaneda Isamu
(Department of Food Science and Wellness, Rakuno Gakuen University, Bunkyodai Midori-machi, Ebetsu, Hokkaido 069-8501, Japan)
,
Sakurai Yui
(Department of Food Science and Wellness, Rakuno Gakuen University, Bunkyodai Midori-machi, Ebetsu, Hokkaido 069-8501, Japan)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
61
ページ:
148-154
発行年:
2016年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)