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文献
J-GLOBAL ID:201702298612066462   整理番号:17A1445104

細胞形態学的変化に基づく段階的pH制御によるSchizochytriumsp.AB610からのドコサヘキサエン酸発酵の改良【Powered by NICT】

Improvement of docosahexaenoic acid fermentation from Schizochytrium sp. AB-610 by staged pH control based on cell morphological changes
著者 (6件):
Zhao Ben
(The Key Laboratory of Industrial Biotechnology, Ministry of Education, Jiangnan University, Wuxi, China)
Li Yafei
(The Key Laboratory of Industrial Biotechnology, Ministry of Education, Jiangnan University, Wuxi, China)
Mbifile Martha Daniel
(The Key Laboratory of Industrial Biotechnology, Ministry of Education, Jiangnan University, Wuxi, China)
Li Changling
(College of Biological and Food Engineering, Huaihua University, Huaihua, China)
Yang Hailin
(The Key Laboratory of Industrial Biotechnology, Ministry of Education, Jiangnan University, Wuxi, China)
Wang Wu
(The Key Laboratory of Industrial Biotechnology, Ministry of Education, Jiangnan University, Wuxi, China)

資料名:
Engineering in Life Sciences  (Engineering in Life Sciences)

巻: 17  号:ページ: 981-988  発行年: 2017年 
JST資料番号: W1333A  ISSN: 1618-0240  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: アメリカ合衆国 (USA)  言語: 英語 (EN)
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