文献
J-GLOBAL ID:201702298886596168
整理番号:17A0361510
トウモロコシサイレージの発酵特性,酵母数,好気的安定性および揮発性有機化合物に及ぼす空気曝露,温度と添加物の影響【Powered by NICT】
Effects of air exposure, temperature and additives on fermentation characteristics, yeast count, aerobic stability and volatile organic compounds in corn silage
著者 (3件):
Weiss K.
(Humboldt Universitaet zu Berlin, Albrecht Daniel Thaer-Institute of Agricultural and Horticultural Sciences, D-10115 Berlin, Germany)
,
Kroschewski B.
(Humboldt Universitaet zu Berlin, Albrecht Daniel Thaer-Institute of Agricultural and Horticultural Sciences, D-10115 Berlin, Germany)
,
Auerbach H.
(International Silage Consultancy (ISC), D-06193 Wettin-Lobejuen, Germany)
資料名:
Journal of Dairy Science
(Journal of Dairy Science)
巻:
99
号:
10
ページ:
8053-8069
発行年:
2016年
JST資料番号:
C0282A
ISSN:
0022-0302
CODEN:
JDSCAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)