文献
J-GLOBAL ID:201702299154400216
整理番号:17A1113394
玄米(Oryza sativa L.)とオオムギ(Hordeum vulgare L.)上のAspergillus flavusとAspergillus parasiticus低減に対するマイクロ波の影響
Effects of microwaves on the reduction of Aspergillus flavus and Aspergillus parasiticus on brown rice (Oryza sativa L.) and barley (Hordeum vulgare L.)
著者 (5件):
LEE Seung-Hun
(Chung-Ang Univ., Kyunggido, KOR)
,
PARK Shin Young
(Chung-Ang Univ., Kyunggido, KOR)
,
BYUN Kye-Hwan
(Chung-Ang Univ., Kyunggido, KOR)
,
CHUN Hyang Sook
(Chung-Ang Univ., Kyunggido, KOR)
,
HA Sang-Do
(Chung-Ang Univ., Kyunggido, KOR)
資料名:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment
(Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment)
巻:
34
号:
7
ページ:
1193-1200
発行年:
2017年07月
JST資料番号:
H0989B
ISSN:
1944-0049
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)