文献
J-GLOBAL ID:201802210469021319
整理番号:18A0766963
中国におけるジャガイモステープル食品研究と産業開発の進展【JST・京大機械翻訳】
Progress of potato staple food research and industry development in China
著者 (5件):
ZHANG Hong
(CHINESE ACADEMY OF AGRICULTURAL SCIENCES, BEIJING 100193...)
,
XU Fen
(CHINESE ACADEMY OF AGRICULTURAL SCIENCES, BEIJING 100193, P.R.CHINA)
,
WU Yu
(CHINESE ACADEMY OF AGRICULTURAL SCIENCES, BEIJING 100193, P.R.CHINA)
,
HU Hong-hai
(ACADEMY OF AGRICULTURAL SCIENCES, BEIJING 100193, P.R.CHINA;COLLEGE OF STAPLE FOOD PROCESSING TECHNOLOGY, INSTITUTE...)
,
DAI Xiao-feng
(CHINESE ACADEMY OF AGRICULTURAL SCIENCES, BEIJING 100193...)
資料名:
Nongye Kexue Xuebao(Yingwenban)
(Nongye Kexue Xuebao(Yingwenban))
巻:
16
号:
12
ページ:
2924-2932
発行年:
2017年
JST資料番号:
C2625A
ISSN:
2095-3119
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
中国 (CHN)
言語:
英語 (EN)