文献
J-GLOBAL ID:201802210879075156
整理番号:18A1334128
高速剪断処理による高アミロース米ゲルの動的粘弾性特性に及ぼす加工条件の影響
Manufacturing Condition Effects on Dynamic Viscoelastic Properties of High-amylose Rice Gel by High-speed Shear Treatment
著者 (8件):
SHIBATA Mario
(Tokyo Univ. Marine Sci. and Technol., Tokyo, JPN)
,
SUGIYAMA Junichi
(Toyohashi Univ. Technol., Aichi, JPN)
,
FUJITA Kaori
(Japan International Res. Center for Agricultural Sci., Ibaraki, JPN)
,
KOKAWA Mito
(Univ. Tsukuba, Ibaraki, JPN)
,
HIRANO Yukari
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
,
MATSUYAMA Shingo
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
,
TRIVITTAYASIL Vipavee
(National Agriculture and Food Res. Organization)
,
ARAKI Tetsuya
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
24
号:
4
ページ:
739-746
発行年:
2018年07月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)