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文献
J-GLOBAL ID:201802211098577001   整理番号:18A0945171

ホウレンソウにおけるシュウ酸塩,硝酸塩およびルテインの間の関係に及ぼす調理条件の影響

Effects of Cooking Conditions on the Relationships Among Oxalate, Nitrate, and Lutein in Spinach
著者 (4件):
WANG Zheng
(National Agriculture and Food Res. Organization, Mie, JPN)
ANDO Akira
(National Agriculture and Food Res. Organization, Mie, JPN)
TAKEUCHI Atsuko
(National Agriculture and Food Res. Organization, Mie, JPN)
UEDA Hiroshi
(National Agriculture and Food Res. Organization, Mie, JPN)

資料名:
Food Science and Technology Research  (Food Science and Technology Research)

巻: 24  号:ページ: 421-425  発行年: 2018年05月 
JST資料番号: L2827A  ISSN: 1344-6606  CODEN: FSTRFS  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 英語 (EN)
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