文献
J-GLOBAL ID:201802211098577001
整理番号:18A0945171
ホウレンソウにおけるシュウ酸塩,硝酸塩およびルテインの間の関係に及ぼす調理条件の影響
Effects of Cooking Conditions on the Relationships Among Oxalate, Nitrate, and Lutein in Spinach
著者 (4件):
WANG Zheng
(National Agriculture and Food Res. Organization, Mie, JPN)
,
ANDO Akira
(National Agriculture and Food Res. Organization, Mie, JPN)
,
TAKEUCHI Atsuko
(National Agriculture and Food Res. Organization, Mie, JPN)
,
UEDA Hiroshi
(National Agriculture and Food Res. Organization, Mie, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
24
号:
3
ページ:
421-425
発行年:
2018年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)