文献
J-GLOBAL ID:201802211926220362
整理番号:18A1361218
培養依存性および培養非依存性法により分析した伝統的なバングラデシュの発酵乳製品における細菌および真菌の微生物相【JST・京大機械翻訳】
Bacterial and fungal microbiota in traditional Bangladeshi fermented milk products analysed by culture-dependent and culture-independent methods
著者 (4件):
Nahidul-Islam Sayed M.
(Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, 4-5-7 Konan, Minato-city, Tokyo 108-8477, Japan)
,
Kuda Takashi
(Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, 4-5-7 Konan, Minato-city, Tokyo 108-8477, Japan)
,
Takahashi Hajime
(Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, 4-5-7 Konan, Minato-city, Tokyo 108-8477, Japan)
,
Kimura Bon
(Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, 4-5-7 Konan, Minato-city, Tokyo 108-8477, Japan)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
111
ページ:
431-437
発行年:
2018年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)