文献
J-GLOBAL ID:201802212026900606
整理番号:18A1350455
成熟ヒツジAbomasaから分離したペプシンの凝乳およびカゼイン分解活性の精製と特性化【JST・京大機械翻訳】
Purification and characterisation of milk-clotting and caseinolytic activities of pepsin isolated from adult sheep abomasa
著者 (4件):
Slamani Rosa
(Food Technology Laboratory, National Institute of Agronomic Research (INRAA), Algiers, Algeria)
,
Labadi Redouane
(Department of Food Technology and Human Nutrition, National School of Agronomy (ENSA), Algiers, Algeria)
,
Brahim Errahmani Mohamed
(Department of Chemistry, Faculty of Sciences, Blida 1 University, Blida, Algeria)
,
Bellal Mohand Mouloud
(Department of Food Technology and Human Nutrition, National School of Agronomy (ENSA), Algiers, Algeria)
資料名:
International Journal of Dairy Technology
(International Journal of Dairy Technology)
巻:
71
号:
3
ページ:
764-770
発行年:
2018年
JST資料番号:
E0057A
ISSN:
1364-727X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)