文献
J-GLOBAL ID:201802212253851436
整理番号:18A0192333
Valorization Challenges to Almond Residues: Phytochemical Composition and Functional Application
著者 (5件):
PRGOMET Iva
(Univ. Tras-os-Montes e Alto Douro, Vila Real, PRT)
,
GONCALVES Berta
(Univ. Tras-os-Montes e Alto Douro, Vila Real, PRT)
,
DOMINGUEZ-PERLES Raul
(Univ. Tras-os-Montes e Alto Douro, Vila Real, PRT)
,
PASCUAL-SEVA Nuria
(Universitat Politecnica de Valencia, Valencia, ESP)
,
BARROS Ana I. R. N. A.
(Univ. Tras-os-Montes e Alto Douro, Vila Real, PRT)
資料名:
Molecules (Web)
(Molecules (Web))
巻:
22
号:
10
ページ:
WEB ONLY
発行年:
2017年10月
JST資料番号:
U7014A
ISSN:
1420-3049
CODEN:
MOLEFW
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)