文献
J-GLOBAL ID:201802213319307710
整理番号:18A1991378
W_1/O/W_2エマルションにおける魚蛋白質加水分解物と魚油のカプセル封じのためのWPC-イヌリン-フコイダン錯体の使用:特性化と栄養品質【JST・京大機械翻訳】
Using WPC-inulin-fucoidan complexes for encapsulation of fish protein hydrolysate and fish oil in W1/O/W2 emulsion: Characterization and nutritional quality
著者 (4件):
Jamshidi Aniseh
(Department of Fisheries, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran)
,
Shabanpour Bahareh
(Department of Fisheries, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran)
,
Pourashouri Parastoo
(Department of Fisheries, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran)
,
Raeisi Mojtaba
(Cereal Health Research Center, Golestan University of Medical Sciences, Gorgan, Iran)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
114
ページ:
240-250
発行年:
2018年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)