文献
J-GLOBAL ID:201802213702834246
整理番号:18A1892885
異なるブランドのゴマペーストの物理化学的,レオロジー的および官能的特性
Physicochemical, Rheological and Sensory Properties of Different Brands of Sesame Pastes
著者 (3件):
Hou Li-Xia
(College of Food Science and Technology, Henan University of Technology)
,
Li Cui-Cui
(College of Food Science and Technology, Henan University of Technology)
,
Wang Xue-De
(College of Food Science and Technology, Henan University of Technology)
資料名:
Journal of Oleo Science
(Journal of Oleo Science)
巻:
67
号:
10
ページ:
1291-1298(J-STAGE)
発行年:
2018年
JST資料番号:
G0238A
ISSN:
1345-8957
CODEN:
JOSOAP
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)