文献
J-GLOBAL ID:201802214258046724
整理番号:18A0715140
高分子マトリックス複合材料としての加工チーズ:加工チーズ中のカノーラ油による乳脂肪代替のための粒子ツールキット【JST・京大機械翻訳】
Processed cheese as a polymer matrix composite: A particle toolkit for the replacement of milk fat with canola oil in processed cheese
著者 (2件):
Ramel Pere R.
(Department of Food Science, University of Guelph, Guelph, Ontario, N1G 2W1, Canada)
,
Marangoni Alejandro G.
(Department of Food Science, University of Guelph, Guelph, Ontario, N1G 2W1, Canada)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
107
ページ:
110-118
発行年:
2018年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)