文献
J-GLOBAL ID:201802214632248075
整理番号:18A0623553
赤血球細胞中のEPAおよびDHA濃度に対する12週間の高αリノレン酸介入の効果と低EPAとDHA状態を有する被験者における血漿オキシリピンパターン【Powered by NICT】
Effects of a 12-week high-α-linolenic acid intervention on EPA and DHA concentrations in red blood cells and plasma oxylipin pattern in subjects with a low EPA and DHA status
著者 (8件):
Greupner Theresa
(Institute of Food Science and Human Nutrition, Leibniz University Hannover, Germany. schuchardt@nutrition.uni-hannover.de)
,
Kutzner Laura
,
Nolte Fabian
,
Strangmann Alena
,
Kohrs Heike
,
Hahn Andreas
,
Schebb Nils Helge
,
Schuchardt Jan Philipp
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
9
号:
3
ページ:
1587-1600
発行年:
2018年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)