文献
J-GLOBAL ID:201802215258440403
整理番号:18A0786650
ブドウ園土壌からワイン発酵へ 「Terroir」概念を説明するためのミクロビオーム近似【JST・京大機械翻訳】
From Vineyard Soil to Wine Fermentation: Microbiome Approximations to Explain the “terroir” Concept
著者 (8件):
Belda Ignacio
(Biome Makers Inc., San Francisco)
,
Belda Ignacio
(Department of Microbiology, Biology Faculty, Complutense University of Madrid)
,
Zarraonaindia Iratxe
(Department of Genetics, Physical Anthropology and Animal Physiology, University of the Basque Country)
,
Zarraonaindia Iratxe
(IKERBASQUE - Basque Foundation for Science)
,
Perisin Matthew
(Biome Makers Inc., San Francisco)
,
Palacios Antonio
(Biome Makers Inc., San Francisco)
,
Palacios Antonio
(Laboratorios Excell Iberica)
,
Acedo Alberto
(Biome Makers Inc., San Francisco)
資料名:
Frontiers in Microbiology (Web)
(Frontiers in Microbiology (Web))
巻:
8
ページ:
821
発行年:
2017年
JST資料番号:
U7080A
ISSN:
1664-302X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)