文献
J-GLOBAL ID:201802215509521448
整理番号:18A0181546
ウリ科種子由来蛋白質加水分解物のアミノ酸組成及び機能特性
Amino acid composition, antioxidant and functional properties of protein hydrolysates from Cucurbitaceae seeds
著者 (2件):
DASH Priyanka
(Siksha ‘O’ Anusandhan Univ., Odisha, IND)
,
GHOSH Goutam
(Siksha ‘O’ Anusandhan Univ., Odisha, IND)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
54
号:
13
ページ:
4162-4172
発行年:
2017年12月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)