文献
J-GLOBAL ID:201802215846016786
整理番号:18A0711596
食品包装用途のためのナノセルロースとキトサンで修飾したゼラチンと澱粉ベースのナノ複合フィルムの比較研究【JST・京大機械翻訳】
A comparative study of gelatin and starch-based nano-composite films modified by nano-cellulose and chitosan for food packaging applications
著者 (3件):
Noorbakhsh-Soltani S.M.
(Faculty of Advanced Technologies, Nano-chemical Engineering Department, Shiraz University, Shiraz, Iran)
,
Zerafat M.M.
(Faculty of Advanced Technologies, Nano-chemical Engineering Department, Shiraz University, Shiraz, Iran)
,
Sabbaghi S.
(Faculty of Advanced Technologies, Nano-chemical Engineering Department, Shiraz University, Shiraz, Iran)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
189
ページ:
48-55
発行年:
2018年
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)