文献
J-GLOBAL ID:201802216157497114
整理番号:18A0010610
ラットにおいて食餌性卵白は肝臓β酸化促進により体蛋白質量を増加させ体脂肪量を減少させる
Dietary egg-white protein increases body protein mass and reduces body fat mass through an acceleration of hepatic β-oxidation in rats
著者 (8件):
MATSUOKA Ryosuke
(Kewpie Corp., Tokyo, JPN)
,
SHIROUCHI Bungo
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
UMEGATANI Minami
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
FUKUDA Meguri
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
MUTO Ayano
(Kewpie Corp., Tokyo, JPN)
,
MASUDA Yasunobu
(Kewpie Corp., Tokyo, JPN)
,
KUNOU Masaaki
(Kewpie Corp., Tokyo, JPN)
,
SATO Masao
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
資料名:
British Journal of Nutrition
(British Journal of Nutrition)
巻:
118
号:
6
ページ:
423-430
発行年:
2017年09月28日
JST資料番号:
B0336A
ISSN:
0007-1145
CODEN:
BJNUA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)