文献
J-GLOBAL ID:201802216527015371
整理番号:18A1727146
卵成分の物理化学的および機能的性質における磁気支援凍結の影響 2:卵黄【JST・京大機械翻訳】
Impact of magnetic assisted freezing in the physicochemical and functional properties of egg components. Part 2: Egg yolk
著者 (5件):
Fernandez-Martin F.
(Instituto de Ciencia y Tecnologia de Alimentos y Nutricion (ICTAN-CSIC), Jose Antonio Novais 10, 28040 Madrid, Spain)
,
Perez-Mateos M.
(Instituto de Ciencia y Tecnologia de Alimentos y Nutricion (ICTAN-CSIC), Jose Antonio Novais 10, 28040 Madrid, Spain)
,
Dadashi S.
(Department of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture, University of Tabriz, P.O. Box 51666-16471, Tabriz, Iran)
,
Gomez-Guillen C.M.
(Instituto de Ciencia y Tecnologia de Alimentos y Nutricion (ICTAN-CSIC), Jose Antonio Novais 10, 28040 Madrid, Spain)
,
Sanz P.D.
(Instituto de Ciencia y Tecnologia de Alimentos y Nutricion (ICTAN-CSIC), Jose Antonio Novais 10, 28040 Madrid, Spain)
資料名:
Innovative Food Science and Emerging Technologies
(Innovative Food Science and Emerging Technologies)
巻:
49
ページ:
176-183
発行年:
2018年
JST資料番号:
W3212A
ISSN:
1466-8564
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)