文献
J-GLOBAL ID:201802216965045966
整理番号:18A1869114
全粒トウモロコシの栄養組成,機能特性およびポリフェノールプロファイルと関連するin vitro血糖降下作用に及ぼす押出と組み合わせた発芽の影響【JST・京大機械翻訳】
Effects of germination combined with extrusion on the nutritional composition, functional properties and polyphenol profile and related in vitro hypoglycemic effect of whole grain corn
著者 (5件):
Gong Kuijie
(Crop Research Institute, Shandong Academy of Agricultural Sciences, Jinan 250100, China)
,
Chen Lirong
(Crop Research Institute, Shandong Academy of Agricultural Sciences, Jinan 250100, China)
,
Li Xiaoyue
(Crop Research Institute, Shandong Academy of Agricultural Sciences, Jinan 250100, China)
,
Sun Linlin
(Crop Research Institute, Shandong Academy of Agricultural Sciences, Jinan 250100, China)
,
Liu Kaichang
(Crop Research Institute, Shandong Academy of Agricultural Sciences, Jinan 250100, China)
資料名:
Journal of Cereal Science
(Journal of Cereal Science)
巻:
83
ページ:
1-8
発行年:
2018年
JST資料番号:
H0885A
ISSN:
0733-5210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)