文献
J-GLOBAL ID:201802217143584894
整理番号:18A1909806
果実ジュースのマイクロ波処理に関連する誘電特性予測のための人工神経回路網【JST・京大機械翻訳】
Artificial neural network for prediction of dielectric properties relevant to microwave processing of fruit juice
著者 (5件):
Kubo M. T. K.
(GEPEA (UMR 6144 CNRS), ONIRIS, Site de la Geraudiere, CS 82225, Nantes Cedex 3 44322, France)
,
Kubo M. T. K.
(Department of Agri-food Industry, Food and Nutrition (LAN), Luiz de Queiroz College of Agriculture (ESALQ), University of Sao Paulo (USP), Piracicaba, SP, Brazil)
,
Curet S.
(GEPEA (UMR 6144 CNRS), ONIRIS, Site de la Geraudiere, CS 82225, Nantes Cedex 3 44322, France)
,
Augusto P. E. D.
(Department of Agri-food Industry, Food and Nutrition (LAN), Luiz de Queiroz College of Agriculture (ESALQ), University of Sao Paulo (USP), Piracicaba, SP, Brazil)
,
Boillereaux L.
(GEPEA (UMR 6144 CNRS), ONIRIS, Site de la Geraudiere, CS 82225, Nantes Cedex 3 44322, France)
資料名:
Journal of Food Process Engineering
(Journal of Food Process Engineering)
巻:
41
号:
6
ページ:
e12815
発行年:
2018年
JST資料番号:
A0938B
ISSN:
0145-8876
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)