文献
J-GLOBAL ID:201802217535597398
整理番号:18A1910560
健康増進効果に沿ったジャムラン(Syzygium cumini)に存在するフェノール化合物への洞察【JST・京大機械翻訳】
Insights into the phenolic compounds present in jambolan (Syzygium cumini) along with their health-promoting effects
著者 (4件):
Singh Balwinder
(P.G. Department of Biotechnology, Khalsa College, Amritsar, 143002, Punjab, India)
,
Singh Jatinder Pal
(Department of Food Science and Technology, Guru Nanak Dev University, Amritsar, 143005, Punjab, India)
,
Kaur Amritpal
(Department of Food Science and Technology, Guru Nanak Dev University, Amritsar, 143005, Punjab, India)
,
Singh Narpinder
(Department of Food Science and Technology, Guru Nanak Dev University, Amritsar, 143005, Punjab, India)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
53
号:
11
ページ:
2431-2447
発行年:
2018年
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)