文献
J-GLOBAL ID:201802217886121068
整理番号:18A0787606
食品関連ミクロビオーム研究に適用した次世代シークエンシング技術の応用に関するレビュー【JST・京大機械翻訳】
A Review on the Applications of Next Generation Sequencing Technologies as Applied to Food-Related Microbiome Studies
著者 (5件):
Cao Yu
(UCD-Centre for Food Safety, Science Centre South, University College Dublin)
,
Fanning Seamus
(UCD-Centre for Food Safety, Science Centre South, University College Dublin)
,
Proos Sinead
(Food for Health Ireland, Science Centre South, University College Dublin)
,
Jordan Kieran
(Teagasc, Food Research Centre)
,
Srikumar Shabarinath
(UCD-Centre for Food Safety, Science Centre South, University College Dublin)
資料名:
Frontiers in Microbiology (Web)
(Frontiers in Microbiology (Web))
巻:
8
ページ:
1829
発行年:
2017年
JST資料番号:
U7080A
ISSN:
1664-302X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)