文献
J-GLOBAL ID:201802218846391449
整理番号:18A0794563
Fijian食品試料中のアスコルビン酸の定量と鉄,亜鉛及びカルシウムのバイオアベイラビリティに及ぼすその影響【JST・京大機械翻訳】
Determination of ascorbic acid and its influence on the bioavailability of iron, zinc and calcium in Fijian food samples
著者 (2件):
Singh Poonam
(School of Biological and Chemical Sciences, Faculty of Science, Technology and Environment, The University of the South Pacific, Private Mail Bag, Suva, Fiji)
,
Prasad Surendra
(School of Biological and Chemical Sciences, Faculty of Science, Technology and Environment, The University of the South Pacific, Private Mail Bag, Suva, Fiji)
資料名:
Microchemical Journal
(Microchemical Journal)
巻:
139
ページ:
119-124
発行年:
2018年
JST資料番号:
D0072A
ISSN:
0026-265X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)