文献
J-GLOBAL ID:201802218848957950
整理番号:18A2061569
モモピュレーからのポリフェノールオキシダーゼの温和な熱および高圧処理不活性化速度論【JST・京大機械翻訳】
Mild-thermal and high pressure processing inactivation kinetics of polyphenol oxidase from peach puree
著者 (4件):
Bleoanca Iulia
(Faculty of Food Science and Engineering, Dunarea de Jos University of Galati, Galati, Romania)
,
Neagu Corina
(Faculty of Food Science and Engineering, Dunarea de Jos University of Galati, Galati, Romania)
,
Turtoi Maria
(Faculty of Food Science and Engineering, Dunarea de Jos University of Galati, Galati, Romania)
,
Borda Daniela
(Faculty of Food Science and Engineering, Dunarea de Jos University of Galati, Galati, Romania)
資料名:
Journal of Food Process Engineering
(Journal of Food Process Engineering)
巻:
41
号:
7
ページ:
e12871
発行年:
2018年
JST資料番号:
A0938B
ISSN:
0145-8876
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)