文献
J-GLOBAL ID:201802218867630105
整理番号:18A0715166
高比率ケーキ生産のための軟質小麦粉の乾燥熱処理の評価【JST・京大機械翻訳】
Evaluation of dry heat treatment of soft wheat flour for the production of high ratio cakes
著者 (5件):
Keppler S.
(University of Birmingham, School of Chemical Engineering, Edgbaston, Birmingham B15 2TT, UK)
,
Bakalis S.
(University of Birmingham, School of Chemical Engineering, Edgbaston, Birmingham B15 2TT, UK)
,
Leadley C.E.
(Campden BRI, Gloucestershire, UK)
,
Sahi S.S.
(Campden BRI, Gloucestershire, UK)
,
Fryer P.J.
(University of Birmingham, School of Chemical Engineering, Edgbaston, Birmingham B15 2TT, UK)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
107
ページ:
360-370
発行年:
2018年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)