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J-GLOBAL ID:201802218867630105   整理番号:18A0715166

高比率ケーキ生産のための軟質小麦粉の乾燥熱処理の評価【JST・京大機械翻訳】

Evaluation of dry heat treatment of soft wheat flour for the production of high ratio cakes
著者 (5件):
Keppler S.
(University of Birmingham, School of Chemical Engineering, Edgbaston, Birmingham B15 2TT, UK)
Bakalis S.
(University of Birmingham, School of Chemical Engineering, Edgbaston, Birmingham B15 2TT, UK)
Leadley C.E.
(Campden BRI, Gloucestershire, UK)
Sahi S.S.
(Campden BRI, Gloucestershire, UK)
Fryer P.J.
(University of Birmingham, School of Chemical Engineering, Edgbaston, Birmingham B15 2TT, UK)

資料名:
Food Research International  (Food Research International)

巻: 107  ページ: 360-370  発行年: 2018年 
JST資料番号: D0633A  ISSN: 0963-9969  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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