文献
J-GLOBAL ID:201802218914572829
整理番号:18A0751607
異なる真空レベルで貯蔵中の玄米,発芽玄米およびセレン化発芽玄米における揮発分の分析【JST・京大機械翻訳】
Analysis of volatiles in brown rice, germinated brown rice, and selenised germinated brown rice during storage at different vacuum levels
著者 (4件):
Liu Kunlun
(College of Food Science and Technology, Henan University of Technology, Zhengzhou, China)
,
Zhao Shuang
(College of Food Science and Technology, Henan University of Technology, Zhengzhou, China)
,
Li Yang
(College of Food Science and Technology, Henan University of Technology, Zhengzhou, China)
,
Chen Fusheng
(College of Food Science and Technology, Henan University of Technology, Zhengzhou, China)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
98
号:
6
ページ:
2295-2301
発行年:
2018年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)