文献
J-GLOBAL ID:201802219317430432
整理番号:18A2061560
画像処理法を用いたコショウペーストの微生物学的および物理化学的特性に及ぼすオリーブ葉抽出物の保護効果の決定【JST・京大機械翻訳】
Determination of the protective effects of olive leaf extracts on microbiological and physicochemical properties of pepper paste using the image processing methods
著者 (3件):
Gamli OEmer Faruk
(Faculty of Engineering, Food Engineering Department, Osmaniye Korkut Ata University, Osmaniye, Turkey)
,
Eraslan Zeliha
(Bahce Vocational School, Food Processing Department, Osmaniye Korkut Ata University, Osmaniye, Turkey)
,
Akben Selahaddin Batuhan
(Bahce Vocational School, Computer Technologies Department, Osmaniye Korkut Ata University, Osmaniye, Turkey)
資料名:
Journal of Food Process Engineering
(Journal of Food Process Engineering)
巻:
41
号:
7
ページ:
e12861
発行年:
2018年
JST資料番号:
A0938B
ISSN:
0145-8876
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)