文献
J-GLOBAL ID:201802219764451403
整理番号:18A1727135
ジャガイモスライスの赤外線乾燥を改善するためのエタノールと超音波前処理【JST・京大機械翻訳】
Ethanol and ultrasound pre-treatments to improve infrared drying of potato slices
著者 (2件):
Rojas Meliza Lindsay
(Department of Agri-Food Industry, Food and Nutrition (LAN), Luiz de Queiroz College of Agriculture (ESALQ), University of Sao Paulo (USP), Piracicaba, SP, Brazil)
,
Augusto Pedro E.D.
(Department of Agri-Food Industry, Food and Nutrition (LAN), Luiz de Queiroz College of Agriculture (ESALQ), University of Sao Paulo (USP), Piracicaba, SP, Brazil)
資料名:
Innovative Food Science and Emerging Technologies
(Innovative Food Science and Emerging Technologies)
巻:
49
ページ:
65-75
発行年:
2018年
JST資料番号:
W3212A
ISSN:
1466-8564
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)